WIE ZIJN WE

CONTACT

NIEUWTJES

KOEMATRASSEN

KUILFOLIE

PVC RAMEN

MAYO KOEMATRASSEN

Voor het comfort van uw melkvee!

 

  • Individuele matras in éénlaagse uitvoering, dus geen kapotte hoezen
  • Zeer hygiënische, neemt geen melk of urine op , eenvoudig proper te houden
  • Geen uitglijdende dieren, zeer veel grip
  • Goede indrukbaarheid > 20 mm dus goedgekeurd voor VLIF-steun.
  • Scherpgeprijst

 

 

TECHNISCHE INFO

De MAYO 44mm matras is veruit de meest comfortabele matras. Het voldoet aan de eisen van alle keuringsinstanties en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het ligbed bestaat uit één enkele laag zonder hoezen of toplaag. Geen kans op scheuren of kuilvorming. Hij wordt geproduceerd in Ierland.

 

De matrassen zijn niet van rubber gemaakt maar van EVA schuim. Een slijtvaste schuimsoort met opgesloten luchtbellen  die maximaal comfort geeft, licht van gewicht is en nooit hard zal worden. In feite is het een luchtbed. Doordat de matras water- en vuilafstotend is zal mest of strooisel niet aankoeken en trekt vocht en/of bacteriën niet in de matras.

HISTORIEK

MAYO matrassen zijn sinds 1988 veruit de meest verkochte matrassen wereldwijd. Ze zijn zeer comfortabel, de koeien liggen er graag en vlot op. Met een DLG geteste indrukbaarheid van 20.4 mm voldoen ze aan de voorwaarden voor VLIF steun.

De zachte structuur en indrukbaarheid van MAYO producten bieden in alle omstandigheden maximale grip. Droog of nat, ongeacht de hellingshoek. Gegarandeerd grip. Niet voor niets worden de matrassen in afkalf ruimtes gebruikt. Montage van de matrassen is eenvoudig zelf te doen met de bijgeleverde handleiding en het  instructiefilmpje.

 

De klant krijgt een 10 jarige niet-degressieve garantie van de fabrikant, onder voorwaarde van normaal gebruik. Na een lange zoektocht voor eigen gebruik kwamen we in 2014 terecht in Ierland bij de producent van de mayo koematrassen. Proefondervindelijk hebben we die tot grote tevredenheid zelf getest en sedert 2015 in onze nieuwe eigen melkveestal geplaatst.

 

De knieboom 70 x 70 in lengtes van 3 m lang geeft voor de koe een goede visuele bepaling van de ligplaats, zelden gaat ze erover. Toch krijgt ze nog voldoende ruimte om bij het opstaan de voorpoot vooruit te zetten, dit in tegenstelling tot de PE buizen diam 160 enz.

Sedert 2015 is Helmon het verkoop- en verdeelpunt in het grootste deel van België voor de Mayo koematras en toebehoren.

 

OOK INTERESSANT

www.koematras.eu

Helmon bvba | Bulskampstraat 3, 8647 Reninge | BTW BE 0832.678.979 | +32 (0) 476 29 52 60 | dm@helmon.be

Webdesign & development: PROGRAPHIX © | All rights reserved